2010. november 3., szerda

titkos hely, cigányok, magyarok és savanyúság

hejj! még nem is meséltem a titkos helyemről. bubutól vagy janitól esetleg fruttitól (nem is tudom, de nem is fontos) kaptam a tippet.
nem messze tőlem, és talán nem is olyan titkos. hisz a sok pergető és huszonötgrammos úszós fogd meg az engedélyed horgász keményen látogatja. nem is beszélve a biciklikormányon lógó huszönötcentis csukákat tucatszám tologató retkekről. szomorú. és menthetetlen.
még élvezkedek rajta egy kicsit eme szűkös esztendőben. hisz hónapok múlva írmagja sem marad a mai állapotoknak. sajnos!
látogatom, de csak az második felét. a másik fele partról dobhatatlan. combig ér, és tele csukával.
sajna eddig nem fogtam rajta értelmes krokit, ám az értelmetlenebbekből majd tizenötöt "zsákmányoltam" ezen a 7végén.
ha az én vizem lenne megvárnám míg ötkilósra nő az összes, és élvezkednék naphosszat rajtuk. de hát nem az enyém a víz. és nem tudom idióta felfogásom ráerőltetni az értelmiségiekre.
szomorú ez. igazi magyar valóság. de már úgy utálom mindig erre fogni. kezd elegem lenni az itthoni pecából, emberekből. vagy ha még sem, nem akarok magam körül "embereket"látni. mé' kell tönkrebaszni minden vizet??? kurvára elegem van!!!

egy, a holnapi cigányvacsorából

madafakdem

4 megjegyzés:

  1. nyerjük meg a ötöset és vegyük meg ezeket a vizeket én aszondom! puska lenne mindegyik halőrünk kezébe és pusztulhat a férgese..

    VálaszTörlés
  2. Ha ez az a kubik gödör amire gondolok, és igazak a helyi hírek, miszerint volt aki egy hét alatt minimum 150db-ot hordott haza... :(

    ks

    VálaszTörlés
  3. akár az is lehet. sőt egy kitalált hely is lehetne az ország bármelyik szegletében. hisz mindenhonnan ahol nincsenek annyira szem előtt, számolatlanul hordja a halat mindenki :)))

    VálaszTörlés