2013. október 31., csütörtök

chuck norris meghalt, de már jobban van

ma véletlenül ráakadtam a saját blogomra.
az utolsó bejegyzés valamikor májusban történt.
hát siralmas állapotok uralkodnak itten kérem szépen.


visszaolvastam az aranykor pecáit, amikor még tellett az időből, hogy fotómasinával a nyakamban pózoltassam a halakat, majd itthon átszellemülten essek neki a billentyűk verésének azaz, az aznapi élmények publikálásának.
sokan mondják, mindenkinek arra van ideje amire szakít. és talán ez így is van, hisz töltöm én az időt más baromsággal is épp eleget.
rengeteget írhattam volna idén, mivel élményekkel teli volt ez az év is.
körösök, sajó, kérészrajzás, tisza, kűlegyes, sajó kupa, san, műhosz bajnokság, zagyva, zagyva-party, neretva, sió, una, és szerencsére még sorolhatnám. gyönyörű helyek, vizek, óriási élmények.
szal lett volna itt téma bőven.
és akkor kérdezitek ti, miért nem írsz?
nem tudom.
talán azért, mert mikor feltöltöm a 128. zagyvai püffedt jászom, nyáladzok a folyó szépségéről... szvsz unalmas kategória. kérészrajzás? elénekelték már egy páran rajtam kívül. san? mindenki mindent tud már róla lassan. sebes? már vol egy csomószor. neretva? semmit sem tudok róla. :D
ez olyan mikor a bűvész a huszadik előadáson is ugyan azt a fehér nyulat kapja elő ugyanazon publikum előtt. szóval nincs mi újat adnom a nagyérdeműnek
legyet kötni nem tudok. nem akarom megreformálni a legyezést, sőt őrült újításaim sincsenek.
így mint az öreg székely a viccben: majd szólok, ha változik valami!
csak hogy értsétek.

14 megjegyzés:

 1. Na akkor jövő héten lesz új sügeres bejegyzés a Ludányhalászit tóról csak fogjak is :)
  Frutta

  VálaszTörlés
 2. isten étessen frunyókám. a legyek bekészítve!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálunk a MŰHOSZ bajnokságon elért eredményedhez ! A Fruttának meg görbüljön Ludányhalásziban !

  VálaszTörlés
 4. Aztán Békéscsabát is felbőszítette ez a Csák Nóri.

  VálaszTörlés
 5. Pontosan így érzem én is. Csak kevesebb hallal...

  VálaszTörlés
 6. Ami igaz az igaz. Nem pörgött az idén az oldal. Részemről most is befoghatnám a számat.- Valami nem stimmel sem velem ,sem szeretett folyómmal a Zagyvával.
  Lassan vége az évnek és igazán jó halat.( még méret körülit is csak szűken ad). Mi az oka? Nem tudom. Talán az idei hosszú magas víz? Ami lassan ment csak vissza és vitte magával a halakat.-Talán az én lustaságom? Nem kerestem új helyeket?Viszonylag keveset is voltam a vízen. Kimaradtak az éjszakai pecák. Egy szó mint száz. ez az év így sikerült. Bízzunk a jövőben!
  János623

  VálaszTörlés
 7. I am so happy that visit this site.I am already bookmarking this site .I come back again. thank for great post.so thanks. corporate entertainer

  VálaszTörlés


 8. Vögele-Shoes Schweiz.


  Nike Mission: To bring inspiration and innovation to every athlete in the word, if you have a body you are an athlete. Das Leben ist ein Sport: Nike hat sich als Ziel gesetzt, mit innovativen produkten Athleten zu besserer Leistung zu verhelfen und jeden zu mehr Sport zu motivieren. Nike ist aber auch die Marke für einen sportlichen Lebensstil neben dem Sportplatz.


  Thank you!!! This is good!

  VálaszTörlés
 9. Excellent post. This article is really very interesting and effective. I think its must be helpful for us.
  Laundry service

  VálaszTörlés
 10. Hahaha,meghalt de mar jobban van.Hat ezen behaltam :D

  VálaszTörlés
 11. Excellent post. This article is really very interesting and effective. I think its must be helpful for us..you also visit Here

  VálaszTörlés