2012. március 26., hétfő

jklr0001zsff

jászkiller első sorozat zsenilia és fácánfarok komponensekből...

bekötöd! előremész! feltekered! visszahajtod! kettéveszed! nyócassal kinyitod! dabbingolod! elkötöd!
mész horgászni! fogsz nagy jászokat!ÉN KÉREK ELNÉZÉST A FOTÓ MINŐSÉGÉÉRT!

mdfk0001

11 megjegyzés:

 1. Nem rossz!- De ugye nem is egy szépség!
  A feladatát viszont betölti.- Fogja a halat!
  Elismerem kicsivel szebb mint az én "jancsi"legyem.
  De amíg ronda léggyel lehet szép jászokat fogni engem nem igazán érdekel.
  Baráti üdv: János.

  VálaszTörlés
 2. addig amíg teljesíti a feladatát számomra ez a legszebb légy a világon! no meg a jászok számára is!
  attila juk, jancsi légy... mi jöhet még :D
  barátival szintúgy: attila ;)

  VálaszTörlés
 3. Mivel nagy jászolók vagytok ottan, én meg szombaton fogtam meg az első jászomat (ami szerelem is lett első látásra), lenne egy kérdésem: olyan 40-50 centis vízben lubickoltak hétvégén a jászok, tehát kimentek viszonylag kicsi vízbe sütkérezni. Ennek ellenére rá sem bagóztak semmiféle szárazlégyre, pedig ilyen őzszőr bogarat is próbáltam, meg pici CDC-t is végső elkeseredésemben. Aztán jött a nedves, de semmi, Atyafi közben meg bucira fogta magát kicsi wobblerekkel. Végül angyalhaj streamerre váltottam, azzal sikerült végre fogni. Mitől lehet ez? Ilyen kora tavasszal nem táplálkoznak a víz felszínéről?

  VálaszTörlés
 4. Ja, hozzáteszem, hogy volt rajzás rendesen, a környéken például rengeteg méh és darázs repkedett, a víz is tele volt velük. Szedés ennek ellenére alig volt, igaz, rablás sem sok.

  VálaszTörlés
 5. mar csak az a kerdes, hogy merre vannak a jaszok ? :) BP kornyeken merre keressem? van eselyem partrol a Duna fovarosi szakaszan valahol? koszi

  VálaszTörlés
 6. Miért nem esznek?-Ha én azt tudnám! De tippem van. Jártam már én is így. A nagyobbak már az ívásra készülnek. Ez komoly. És akkor ugyan rá sem bagóznak semmire.- Hogy az apró wobblert meg felvették!- Egyszerű. Erősebb rezonanciát kelt a vízbe. Ekkor sok esetben nem is a táplálkozás miatt ver oda neki. Zavaró, betolakodó. Máskor még a wobbler sem eredményes. Mikor már igazán benne vannak az ívási időben. Akkor legfeljebb kabátba lehet őket akasztani.
  De akkor inkább hadjuk őket békén. Fontosabb ekkor a látványban gyönyörködni.No meg izgulni hogy minél több utód élje meg az ivarérett kort.(Nagy butaság a törvényhozók részéről.Hogy a ponty ívási idejével egybe hozták a jász ívási idejét.-Bár lehet hozzá nem értés is)
  Aki okosabbat tud az majd kijavít.
  üdv: János.

  VálaszTörlés
 7. ... a vízben.
  ... hagyjuk őket...
  ... a házzá nem értés...
  a pontok és a vesszők helyét most nem firtatom.

  te kérted :D

  VálaszTörlés