2011. június 29., szerda

az etalon

rég volt! tán igaz sem volt...
szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagyszerű legyes blogot, ami sajnos lassan a múlt ködébe vész. a mai napig olvasgatom, bár nem történt rajta változás évek óta. nekem ez volt, és mindig is ez lesz az etalon. hisz rólunk, alföldi legyesekről szól! talán wader nagyúr egyszer ráértében töltöget rá valamit ;) (remélem)


mada

6 megjegyzés:

  1. Na szóval, akkor úgy pöttyöztük meg a botot 5 centinként, hogy az első pötty 45 cm-nél volt. Ez alatt nem is vettük számba a csukákat.
    Volt olyan fél nap amikor ezekből a rendes halakból 30 db fölött fogtam.
    Lee

    VálaszTörlés
  2. No ne!! Ezzel nem szúrod ki a szemem.
    Tessék csak tovább mesélni! Mivel? Hol? ( Már mint súlyozott léggyel?- Vagy nem.). Meg aztán ott vannak a többi halak. Jász,süllő, balin, harcsa, ponty,kárász stb-stb.És a titkos legyek! (Amik ezután már nem lesznek titkosak.) Hogyan vezeted őket?Vagy csak úgy sodródnak? Vagy is-is?
    Tessék engem okosítani!
    üdv: János.

    VálaszTörlés
  3. Lehet jelentkezni nálam már úgy is csömöröm van a csukákból, inkább felcsapok gájdnak.
    Lee

    VálaszTörlés
  4. Az első blogok egyike....viccaemléxem az első legyesoldalra...telik az idő! A flyF.Hut én is beszüntetem...már igaz se volt, ahogy mondod.
    azé itt egy alfődifílinges írás (szerintem):
    http://pv-tv.tv/hungarian/?p=104040

    VálaszTörlés
  5. http://pv-tv.tv/hungarian/?p=10404
    ez a jó cím

    VálaszTörlés
  6. Köszi. Igazán jó írás volt. Ez a nimfás dolog engem is foglalkoztat. Ha tisztul a Zagyva biz Isten rászánom az időt. Kell hogy adjon halat. Bár szívemhez a száraz legyezés áll közelebb. De ha nem megy másképp! Hát legyen. Végül is ezt is meg kell tanulni.
    üdv: János.

    VálaszTörlés