2011. május 15., vasárnap

péntek, szombat, vasárnap...

a zúristen adta, hogy mindhárom nap meglengethettem. a botom. a legyezőset.

péntek: tisza. torkolat. frekventált szétpergetett hely, de a pergetők sem fogtak igazán. süllőzni próbáltunk. de a balinok felrobbantották a vizet. én kibányásztam két kicsit. volt két balinakcióm és két kis süttyőm. jánosunk rámpirított egy szebb macskaszeművel. 22h, go home. papírok vagyunk!



szombat: családi pecanap. kicsik és nagyok. összefutottunk fecóval is. nem tudok szabadulni a süllőktől. délután is azt fogtam. a balinok felrobbantották ismét a vizet. jánosunk kettőt is fogott. én bosszankodtam. ívnak a snecik. dugás után hullán kóvályognak a szélvízben.



vasárnap: ismét családi... zagyva,  hidegfront, szél, csepergő eső. a hajam még mindig tökéletes. a fácántelep alatt kezdünk, de halott a víz. átmegyünk a paraszthídhoz. ott már van mozgás. sok az akció, sok a rontott kapás. kijön két szebb alföldi pisztráng. fecónak külön köszönet a tippért. bejött a 3 centis wwb. no meg jánosnak a punci :D (mondjuk az neki mindig bejött)




rájöttem, hogy a jóisten azért teremtette a balint, hogy a jó legyezőhorgászokat az őrületbe kergesse.

jövő héten tisza...


mdfk

1 megjegyzés:

  1. Így történt ez kérem. Piszokul meg kellet dolgozni a halakért.Sokszor rablás rablást ért. De a légy az nem köllött nekik. Gyengébb idegzetű embernek nem ajánlom ezt az időszakot.Inkább sörözzön otthon -vagy akárhol. De a vízpartot gondosan kerülje el.( Ha csak nem akar idő előtt szélütést kapni). De mi azért csak megyünk! Úgy hogy folytatása következik.
    János623.

    VálaszTörlés