2010. december 31., péntek

hepinújír!

kedves barátaim!
örülök, hogy ebben az évben még jobban összekovácsolódott ez a kis csapat és új arcokat is megismerhettünk! örülök, hogy távoli városokban is találtunk szép számmal olyan barátokat (remélem nevezhetem őket így), akik önzetlenül segítségére váltak eme amatőr legyes brigádnak.
igazán ez a első éve a klubnak, és a "blognak". ma visszaolvasgattam (tegyétek ezt ti is), és visszatekintve erre az évere elmondhatom, hogy sok jó pecán és szép halon vagyunk túl.
remélem, a jövő évben még több jó túrát összehozunk, és ha nem is fogunk több halat, a barátok, a természet és a vizek kárpótlást fognak nyújtani mindenért.

szeretnék nektek halban, egészségben, szeretetben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni!


üdvözlettel: donkó attila

8 megjegyzés:

  1. komoly mi :). becsípődött egy ideg a lapockám alatt, és erre is nagy kínok árán voltam képes. na jó nem fogom erre :D

    VálaszTörlés
  2. BUÉK. Fiúk örülök hogy a csapat tagja lehetek. Mindenkinek köszönök mindent.( a segítséget és a kritikát is).Remélem jövő évben is sokat horgászunk együtt. És sok sok élménnyel leszünk gazdagabbak. Kívánok nektek minden jót.
    János.

    VálaszTörlés
  3. BBBBUUUUUUUÉÉÉÉÉK!!!
    Állat ez a szilveszter légy:)
    Mindenkinek Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!
    Frutta

    VálaszTörlés
  4. :-D :-D :-D Boldogújévet-MINDENKINEK-
    Ágyőőő

    VálaszTörlés
  5. BUÉK!!!!!!!
    Király a szilveszterlégy!

    VálaszTörlés
  6. Boldog ujj... atok, ahogy tudtok! :)
    Van már Aquaseal ragasztód? Az enyém már beszáradóban, de lehet, hogy ki tudsz préselni még belőle. Eszedbe ne jusson fizetni érte!!!

    VálaszTörlés
  7. sajna még nincs. ha megteszed, hogy átdobod a telszámod a mélcímemre, megcsörgetlek, és összefutunk. köszi!

    VálaszTörlés